Entertainment

Nova “korona” sezona – krenuli s pobjedom kadetkinja i porazom pretkadetinja!


Pobjeda Kadetkinja u Molvama nad Bistrom!


Rezultati

Ekipa1234TZavršeno
ŽKK Radost1210151653Win
KK Bistra913131247Loss

Nakon dva tjedna samoizolacije, u kojoj su bile gotovo sve djevojke i treneri našeg kluba, odigrali smo utakmicu u Molvama u drugom kolu Z17 lige.

Cijela utakmica je bila vrlo izjednačena pa se tako ni jedna ekipa nije mogla odlijepiti na više od 6 razlike. Vodstvo se izmjenjivalo no na kraju možemo reći da smo spretno i sretno uspjeli pobjediti.

Vidjelo se da nismo posve spremni fizički odgovoriti rastrčanom i neugodnom protivniku, ali dali smo sve od sebe. Utakmicu su u napadu predvodile Alma Rušnjak i Josipa Petrović, ali treba spomenuti i Vidu Novak koja je ovaj put imala jako težak zadatak u obrani, a odradila ga je odlično.


Poraz od Radnika u prvom kolu Z15 lige!


Rezultati

Ekipa1234TZavršeno
ŽKK Radost612131041Loss
KK Radnik1415222071Win

U zaostaloj utakmici 1. kola Z15 lige na žalost izgubili smo od ekipe Radnika. Moramo reći da na ovoj utakmici nismo bili kompletni i mogao se primijetiti izostanak Anje Marodi (povreda), Vide Novak i Klare Tomašić. Ekipi Z15 pridružile su se naše mlađe djevojke koje su tek počele igrački stasati pa ovaj rezultat nije čudo.

Kod nas su dvoznamenkaste bile Asja Kasapović sa 13 poena i Lori Drk sa 10, a naše “djevojčice” Lena Terek i Ana Paola Murk pridružile su im se sa 8 poena svaka. Čestitke Radniku na pobjedi i fair igri, a mi se vraćamo na trening!


Share