Finale Kupa Ružica Meglaj Rimac – regija Sjever

ŽKK Radost – ŽKK Koprivnica 55 : 84 (16:27, 15:18, 19:16, 5:23)

Krenuli smo u utakmicu vrlo dobro, vodili nakon početnih 3 minute 5:0, međutim, ponovo naše greške u dodavanju i brzopletost dovode Koprivnicu do laganih kontri i brzo gošće prelaze u vodstvo. Brzo smo došli u probleme sa osobnim pogreškama tako da nam je pala agresivnost u obrani i odlazimo na poluvrijeme sa -14.

Pokušali smo se u trećoj četvrtini još vratiti u utakmicu, smanjiti zaostatak, što nam je djelomično i uspjelo, ali uvijek kad se malo približimo slijede greške koje Koprivničanke dobro koriste. U zadnjoj četvrtini pali smo fizički i psihički te je razlika brzo rasla. Sve igračice (mlađe kategorije) su dobile priliku da okuse čar seniorske košarke i dobro su iskoristile minutažu.

Na kraju možda i nerealnih -29, ali dobro iskustvo i dobar način da puno toga unaprijedimo su upravo ovakve utakmice. Najviše poena zabile su Ivana Hlebec (14 poena), Lana Mađar (13) i povratnica nakon ozljeda Simona Zdolec (12). Moramo spomenuti i prve seniorske poene za Josipu Petrović!

Čestitke ŽKK Koprivnici na pobjedi i na osvajanju Kupa Ružice Meglaj Rimac – regije Sjever te želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju!

ŽKK Radost- Mikolaj M. 2, Hlebec I. 14, Goričanec Dokleja N. 0, Novak V. 0, Zdolec S. 12, Rušnjak A. 4, Valkaj N. 0, Marodi A. 0, Terek V. 6, Polanec H. 0, Mađar L. 13, Petrović J. 4, TRENER: Terek Matija