Z17

Nakon dvije pobjede – dva poraza kadetkinja!


Kadetkinje poražene od Virovitice!


Rezultati

Ekipa1234TZavršeno
ŽKK Radost181132557Loss
ŽKK Virovitica1316171662Win

Zaostala utakmica protiv Virovitice odigrala se u Čakovcu. Na žalost moramo reći da ovu utakmicu nismo smjeli izgubiti. Imali smo osjećaj da smo bolja ekipa, međutim, nedostatkom treninga, nedostatkom volje i želje, ovu utakmicu smo izgubili od, u tom trenu, bolje ekipe!

Prve 3 četvrtine su definitivno bile za zaborav. Promašeni ziceri, promašena slobodna bacanja, loša obrana.. Na žalost, to tako u sportu ide, ako ne iskoristiš prilike ubrzo si kažnjen.

Kad smo u četvrtu četvrtinu ušli s -14, cure su zapele i pokušale okrenuti, ali bilo je prekasno. Na kraju zasluženi poraz od 5 koševa razlike. Nadamo se da će ovo biti dobra škola za buduće utakmice.

Dvoznamenkaste su bile Nika Goričanec Dokleja (20), Asja Kasapović (14) i Josipa Petrović (10).Poraz od prvoplasiranog Podravca!


Rezultati

Ekipa1234TZavršeno
ŽKK Podravac1415161964Win
ŽKK Radost11114228Loss

Na dan utakmice, na žalost, ostali smo bez dvije važne igračice koje nisu mogle otputovati s nama u Virje. Epidemiološka situacija je bila takva da smo na gostovanje došli sa 8 igračica. To naravno nije bilo dovoljno da bi se iznenadio Podravac koji je još uvijke bez poraza u prvenstu.

Prvo poluvrijeme odigrali smo vrlo dobro te smo na poluvremenu gubili 7 razlike. Iako je prvo poluvrijeme moglo otići i na našu stranu. U drugom poluvremenu nismo imali snage te smo na kraju lagano izgubili utakmicu.


Share