Z15

Čak pet utakmica u šest dana za igračice Z-15


Iza nas je jako naporan tjedan za selekciju kluba Z-15 u kojem su cure odigrale čak 5 utakmica, a neke i 7 s obzirom da su participirale i u seniorskoj ekipi. Definitivno puno previše, pogotovo za igračice koje su nositelji igre i zato svaka čast cijeloj ekipi koje su to odradile.

Rezultatski nismo bili uspješni, ali to je dio odrastanja i stjecanja iskustva, pogotovo ako znamo strukturu ekipe i vrijeme treniranja.


LWB – Liga bez granica

ŽKK Jabuka Zaprešić : ŽKK Radost 86 : 21

Muggia Trieste : ŽKK Radost Čakovec 63 : 37

Prošle nedjelje (27.10) odigran je turnir u Zaprešiću u sklopu Lige bez granica, gdje smo u prvoj utakmici teško poraženi od domaćina rezultatom 86-21. Domaće su bile bitno jače, eksplozivnije, dok smo mi bili u laganom grču i epilog je bio neminovan. Drugu utakmicu protiv Muggie iz Trsta, otvorili smo bitno bolje i vodili u 1. četvrtini no nesporazum u igri (pasarela) u nastavku donosi pad i poraz protiv ekipe Trsta 37-63. Nastupile su igračice: Baksa, Kocijan, Rešetar, Petrović, Novak, Marodi, Obadić, Tomašić, Danilović, Buhin.


KK Radnik – ŽKK Radost 68 : 44

U ponedeljak je odigrana utakmica u sklopu lige Z-15 u Križevcima protiv domaćina Radnika gdje smo ponovo poraženi. Šteta, moglo je biti puno bolje ali… Valja istaknuti pokazanu privrženost ekipi koju je pokazala Asja, iako ozljeđena, putovala je s ekipom i bodrila svoje suigračice. Također, dojmljiv je bio nastup najmlađe Lene, koja je svoju minutažu “košarkaški” odlično odradila.


ŽKK Radost – KK Bistra 59 : 21

U četvrtak smo ugostili ekipu Bistra iz Molvi i uvjerljivo pobijedili 59-21. Prva četvrtina bila je izrazito nervozna s obje strane no u nastavku smo posložili svoje redove i nakon toga sve više povećavali razliku. U ovoj utakmici sve igračice su dobile priliku i postigle koševe, a najefikasnija je bila povratnica Asja sa 24 postignuta koša.


ŽKK Radost – ŽKK Podravac 34 : 54

U subotu smo odigrali domaću utakmicu protiv Podravca iz Virja i doživjeli još jedan poraz 34-54. Unatoč nadi u pobjedu loš ulazak u utakmicu usmjerio je tok utakmice. Unatoč tome što smo u jednom trenutku bili u egalu, nije bilo ni snage ni kvalitete da pobijedimo, a na kraju, unatoč svemu, ipak previsok poraz.


Share