Z15

Na drugom “Novogodišnjem međunarodnom Radosnom turniru” najbolja domaća ekipa Radosti!


Zajednička fotografija svih sudionica drugog međunarodnog radosnog turnira

U organizaciji ženskog košarkaškog kluba Radost, održao se drugi po redu međunarodni košarkaški turnir u dvorani Osnovne škole Ivanovec za djevojčice rođene 2005. i mlađe!

Snage su odmjerile četiri ekipe koje su pokazale prije svega prekrasne košarkaške poteze, a to su: Felix Zasavje (SLO), ŽKK Virovitica, KK Mladost i domaćin ŽKK Radost. Moramo pohvaliti sve igračice koje su sudjelovale na izvrsnoj borbi, fair play-u i dobroj igri.

Turnir se igrao po sistemu “svaki sa svakim” pa je svaka ekipa imala 3 utakmice. U prve četiri utakmice Felix Zasavje i domaćin Radost nadigrale su ekipe ŽKK Viroviticu i KK Mladost pa su nam za završnicu ostale utakmice za treće i prvo mjesto! U utakmici za treće mjesto Virovitica je nadigrala Mladost dok su u finalu Radostašice bile bolje od Felixa u jako neizvjesnoj utakmici, gdje su naše cure bodrili vjerni navijači!Uz ekipna nadigravanja, organizirali smo i individualna natjecanja koja su se odvijala u tri kategorije: trice, slobodna bacanja i tehnici (slalomu). U tricama je najbolja bila naša Asja Kasapović (2007. godište) sa 5 pogođenih trica od 9 pokušaja. U slobodnim bacanjima pobijedila je igračica Felixa Gaja Glažar sa 7 pogodaka od 10 pokušaja, dok je u slalomu bila najbrža opet naša djevojčica Ena Buhin (također 2007. godište) sa rezultatom 19.32 sekundi. Birala se i najbolja petorka turnira koja također ima čak dvije naše igračice: Vida Novak i Anja Marodi! Sve rezultate i nagrade možete pročitati u nastavku.

Željeli bi zahvaliti svim ekipama koje su došle i sudjelovale na turniru, upravi turnira na organizaciji i svima koji su na bilo koji način pomogli održavanju ovog turnira! Vidimo se 2021. godine!

Svi rezultati i nagrade:

Utakmice:

ŽKK Radost – KK Mladost 29:8

ŽKK Virovitica – Felix Zasavje 40:58

ŽKK Radost – ŽKK Virovitica 39:33

Felix Zasavje – KK Mladost 55:18

KK Mladost – ŽKK Virovitica 15:48

ŽKK Radost – Felix Zasavje 46:37

Redoslijed:

ŽKK Radost 3-0

Felix Zasavje 2-1

ŽKK Virovitica 1-2

KK Mladost 0-3

Najbolja petorka: Vida Novak (Radost), Anja Marodi (Radost), Maša Kurent (Felix), Mia Deskar (Virovitica), Lori Drk (Mladost)

Pobjednik u tricama: Asja Kasapović (Radost)

Pobjednica u slobodnim bacanjima: Gaja Glažar (Felix)

Pobjednica u slalomu i tehnici: Ena Buhin (Radost)


Share