Z13, Z15, Z17

Vikend “natrpan” utakmicama


Pošto kalendar natjecanja nalaže da se lige mlađih kategorija sve završe u rano proljeće radi organizacije regionalnog i završnog turnira, više liga igra se istovremeno. Tako su djevojkama vikendi natrpani utakmicama (većina ih igra nekoliko liga), dok na proljeće pa sve do jeseni nema ni jedne službene utakmice. Pred nama je vikend u kojem će naše najmlađe odigrati čak četiri utakmice.

Petak, 19.30, Z17 – ŽKK Radost – ŽKK Vindi

Zaostala utakmica prvog kola Z17 odigrat će se u petak u 19.30 u dvorani I. Osnovne škole Čakovec (Promjena domaćinstva).

Subota, 13.00, Z13 – ŽKK Radost – ŽKK Vindi

Nakon uvjerljive pobjede u Virovitici, u goste nam dolazi ŽKK Vindi. Ovo će biti dvoboj poznanica, jer smo u tom godištu prošle sezone zajedno sudjelovali na Otvorenom prvenstvu Hrvatske gdje smo tijesno izgubili u četvrtfinalu od kasnijeg prvaka Trešnjevke. Utakmica se igra u dvorani osnovne škole Ivanovec u 13.00 sati.

Nedjelja, 09.30, Z15 – 1. Turnir LWB lige

Već smo najavili sudjelovanje u LWB regionalnoj ligi, a prvi turnir održat će se u našoj organizaciji u dvorani II. Osnovne škole. Protivnici će nam biti zagrebački ŽKK Istok i jedini austrijski klub UBI Graz.

09.30 – ŽKK Radost – ŽKK Istok

11.00 – ŽKK Istok – UBI Graz

12.30 – UBI Graz – ŽKK Radost

DOĐITE I PODRŽITE NAŠE CURE!


Share